Oplysninger

Ankomst fra søndag kl 17: Elektronisk fjernbetjening til parkeringskælder findes i feriebolig. Lejlighed 379, parkering 322. Parkering er i underste kælder, indkørsel på den skrå opkørsel. Plads 322 er skråt til venstre overfor indkørselsport. Bak ind på pladsen, det er vanskeligt at parkere forlæns.

Afrejse senest søndag kl 16: Efterlad ferielejlighed i rengjort stand. Eventuelle mangler meldes til ejer, gerne under opholdet, på telefon 0045 53813935.

Sovepladser: Der er 4 sovepladser i feriebolig. En dobbeltseng i soveværelset og 2 store sovesofaer i stuen. Der er lette sommerdyner og hovedpuder samt tæpper i lejligheden. Af hensyn til naboerne må der ikke være mere end 4 overnattende gæster i lejligheden. Sengelinned og håndklæder medbringes.

Strande og området: Ferielejlighed ligger 150 m  over havet og 250 m fra kystlinjen. Der er 2 strande, Buse og Golfe Blue som begge er offentlige, renholdte og med malerisk beliggenhed. Den verdensberømte arkitekt Le-Corbusier og komponisten Jacques Brel har begge haft strandhytter her. Desuden er der strand på den anden side af Cap Martin. Bemærk at der altid er læ på den ene side af Cap Martin og at der er god snorkling på begge sider. Det er badesæson fra sidst i april til starten af november. På intet tidspunkt af året kommer vandtemperatur under 13 grader og strandbruserne fungerer hele året.

Fortovscafeerne i Menton og Monaco har udendørsservering hele året.

Der er mange muligheder for gåture og udflugter i lokalområdet og i omegnen. Rocquebrune Cap Martin/Monaco/Menton ligger hvor alperne ender i Middelhavet. Derfor er området ikke velegnet til gangbesværede uden bil. Der er elevator i ejendommen og mange muligheder for offentlig transport.

Verdens bedste udsigt? I hvert fald den højest værdsatte. Monaco som man kigger på fra altanen har verdens højeste kvadratmeterpriser, 10 gange højere end København. Villaerne på Cap Martin har samme udsigt og orientering som altanen og er blandt de absolut dyreste i verden med stk. priser over 1 mia DKK.  På trods af dette er priserne i almindelige butikker, supermarkeder og restauranter lavere end i Danmark.

Bag nabohuset ligger ejendommen La Pausa, hvor henholdsvis Coco Chanel og Winston Churchill har boet. Terrassen her har samme udsigt mod Monaco som vores altan.

Husorden: Bemærk at mange af beboerne i ejendommen er fastboende. Derfor må der ikke være støj på altanen efter kl 22 aften og man skal undgå at skramle med altanmøbler sent. Af hensyn til allergikere er det ikke tilladt at medbringe husdyr og indendørs er det en ikke-ryger lejlighed

Internet: Der er hurtigt gratis internet og WIFI i lejligheden. TVet har HDMI kabel, således at tablet/telefon kan tilsluttes hvis du har overgangsstik.

Ankomst fra lufthavnen i Nice: Vi sender detaljeret kort, se desuden kort under links. Kør fra lufthavnen til A8 motorvej (Peage) mod Monaco/Menton/Genova (Genes). Efter Nice afkørsel 57 (Roquebrune) straks efter Monaco afkørsel. Her skal man køre gennem La Turbi før man kommer ned til lejligheden (12 km).

Det er nemt at tage bus fra lufthavnen til lejligheden. Bus 110 Monaco/Menton afgår hver hele time mellem kl 9 og 21, herefter natbus 100. Efter Monaco står man af på stoppested 18 Massolin. Fra stoppested går man ca 100 m op ad Av Pierre Currie til trappen la Torraca på venstre side af vejen. Af den går man op til Av Gabriel Hanotaux hvorfra man går ca 400 m op til venstre til nr 20 og op gennem porten.

Man kan også gå fra lufthavnen til stationen Nice St Augustin, ca 10 min fra lufthavnen og tage toget til Roquebrune Cap Martin. Her skal man så gå op fra strandniveau.

Kørselsvejledning fra Danmark: Se kort under links. 1730 km fra København over Milano. Ca 20 timer med mad og kaffepauser, men uden overnatning. Der er mange måder hvorpå man kan komme til Milano. Kortest og hurtigst er over Kassel, Wurzburg, Ulm, Memmingen, Bregenz, Dorbin, Chur, san Bernadino, Milano. Simplest er Kassel, Frankfurt, Basel, St Gotthard, Milano. Efter Milano kører man mod Genova (den vestlige motorvej). Før Genova køres langs kysten mod Ventigmiglia. Efter Ventigmiglia køres fra ved den anden afkørsel i Frankrig (58 Roquebrune). Umiddelbart efter afkørsel foretages en U vending mod Roquebrune. 2700m nede ad vejen ligger lejlighed på 20 Av Gabriel Hanotaux. Kør op genne tunnel til Le Jardins d’Olivettes